Ochrana osobních údajů


1. Společnost Skoč do pole s.r.o., se sídlem 1. máje 880/5, 747 23 Bolatice, IČ 05563119, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, jako správce osobních údajů podle čl. 26 Nařízení, zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

- jméno a příjmení,

- e-mailovou adresu,

- text zprávy,

2. Jméno, příjmení, e-mailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce, za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz, za účelem zasílání informačních newsletterů. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou společností Skoč do pole s.r.o. zpracovávány po dobu 3 let, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno Společnými správci, osobní údaje však pro ně může zpracovávat i tento zpracovatel: 

- Restu s.r.o., IČ: 289 93 063, se sídlem: Praha 5, Hlubočepy, V Bokách III 257/5, PSČ 152 00, Praha

- Mailchimp, The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA

4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,

- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,

- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

Otevírací doba

Po - Čt ... 11 - 22 h
Pá - So ... 11 - 23 h
Ne ... Zavřeno

Kontakty

+420 775 380 096, skoc@dopole.cz
Mapa >

premiumrb

Menu do schránky

E-maily s denním menu a akcemi.

Přihlášením souhlasím se zpracováním osobních údajů

@ Copyright 2017 | Provozovatel: Skoč do pole s.r.o. - IČ: 055 63 119 - Zodpovědný vedoucí: Richard Mauler - Ochrana osobních údajů - Používání Cookies